Sake Nihonshu Junmai 14,5%vol 0,72L
Päritolumaa | |
---|---|
Alkoholisisaldus | |
Maht | |
Värv | |
Stiil | |
Tooraine | Riis |
Maitse | Kuiv ja kerge, puuviljadest kerkivad esile õun, pirn ja tsitrus. |
Serveerimine | Saket juuakse nii jahutatult, kui ka toatemperatuuril ning samuti kuumutatult. See oleneb joogi kvaliteedist, aastaajast kui ka tarbija eelistustest. Jahutatult on sake kindlasti kergem ja happelisem, temperatuuri tõustes värskus taandub ja puuviljasus tõuseb. Traditsiooniliselt juuakse saket väikesest tassist, mida nimetatakse chokoks. |

Sake Nihonshu Junmai Ginjo 14,5%vol 0,72L
Päritolumaa | |
---|---|
Alkoholisisaldus | |
Maht | |
Värv | |
Stiil | |
Tooraine | Riis |
Maitse | Kuiv ja kerge, milles kerkivad esile mineraalsed vetikanoodid, ploom, valged lilled ja rohelised ürdid. |
Serveerimissoovitus | Saket juuakse nii jahutatult, kui ka toatemperatuuril ning samuti kuumutatult. See oleneb joogi kvaliteedist, aastaajast kui ka tarbija eelistustest. Jahutatult on sake kindlasti kergem ja happelisem, temperatuuri tõustes värskus taandub ja puuviljasus tõuseb. Traditsiooniliselt juuakse saket väikesest tassist, mida nimetatakse chokoks. |