Angostura® aromaatsed bitterid on väga kõrge kontsentraadiga toidu- ja joogimaitsestajad. Salajase retsepti järgi valmistatud toode on ainulaadne looduslike ürtide ja vürtside segu. Salaretsepti töötas 1824. aastal välja Venezuelas asuva Simon Bolivari armee peaarst dr J.G.B. Siegert. Ta kasutas aromaatseid bittereid, et sõdurite isu ja seedimist parandada. Nimi Angostura tulenebki selle sama Venezuela linna nimest, kus dr Siegert töötas. Angostura® aromaatlised bitterid on aastast 1824 jäänud koostiselt samaks. Kuninganna Elizabeth II on Angostura®-le andnud kvaliteetsete toodete eest ka kuningliku kinnituskirja.
Uusim innovatsioon House of Angosturalt. Amaro di ANGOSTURA® on valmistatud sama tunnusmeetodi alusel, mida kasutatakse House of Angostura ikooniliste aromaatsete bitterite tootmiseks.
House of ANGOSTURA® segumeistrid kombineerisid ANGOSTURA® aromaatsed bitterid neutraalse alkoholiga ning lisasid maitseaineid, kuni suurepärase taimelikööri moodustumiseni. Alkohol, maitseained ja bitteri ürdid segati ning jäeti siis kolmeks kuuks segunema.
Sügav merevaigukarva toon, kaneeli, tumeda šokolaadi ja eksimatult äratuntava ANGOSTURA® aromaatsete bitterite aroom. Lõpp on täiuslikult tasakaalustatud ja eksootiline.
Likööri võib nautida jääga, samuti on see fantastiline puhtalt või segatuna harmooniliselt maitsvasse kokteili.